A Hajósi Pincefalu egyik kicsiny présháza a Matos Pince.
Jelenleg kicsivel több mint fél hektár területen gazdálkodunk. Azt valljuk, hogy a minőségi bor alapja, az egészséges, érett szőlő, valamint, hogy minden a tőkénél kezdődik, így a metszéstől egészen a szüretig lelkiismeretesen gondozzuk ültetvényeinket.
Fajtáink: Irsai Olivér, Olaszrizling, Zweigelt, Cabernet Franc és Cabernet Sauvignon.
Borainkat a hagyományos és modern szemléletet ötvözve készítjük. Saját, kézzel szüretelt szőlőből, spontán erjedéssel, tartályokban érlelve tároljuk egészen a palackozásig. Célunk, hogy természetes borokat készíthessünk a lehető legkevesebb beavatkozással.
Elérhetőségek
Hajós-Bajai borvidék
Hajós, Csárda sor 21. (7342 hrsz.) 6344
Lássuk a térképen »Borkóstolóra előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, e-mailben, Facebookon vagy Instagramon keresztül.